Смартфони

Sony Xperia Pro за $ 2499 зігнули і подряпали в ході тесту на міцність

Share

Sony Xperia Pro став одним з найдорожчих смартфонів, представлених в 2021-му. Але  «руйнівника гаджетів» Зака Нельсона це не зупинило: в своєму новому ролику автор YouTube-каналу JerryRigEverything пройшовся по смартфону канцелярським ножем, запальничкою і голими руками, щоб винести вердикт його «живучості».

Стандартний регламентний пункт випробувань – стійкість захисного скла екрану до подряпин – апарат пройшов без сюрпризів. Як і у випадку з більшістю сучасних моделей, сліди від інструмента з’явилися на позначці 6 і став глибше на «сімці». Сканер відбитків пальців на бічній грані продовжив виконувати свої функції, навіть покрившись глибокими подряпинами, хоча і спрацьовував через раз.

Блогер також зазначив, що новинка має подвійний клас захисту смартфона від води – IP65 / IP68. Таке маркування пов’язана з тим, що при відкритому роз’ємі HDMI ступінь водонепроникності гаджета знижується. Після нагріву дисплея запальничкою на матрицю з’явилося жовтувата пляма, однак при охолодженні воно повністю зникло. Спроба зігнути смартфон в пластиковому корпусі провалилася: незважаючи на докладені зусилля, він зберіг свою геометрію і працездатність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підводячи підсумки випробувань, Нельсон зазначив, що Sony Xperia Pro – відмінний пристрій, багато в чому більш надійне, ніж «скляні» гаджети. Проте він зазначив, що якщо у шанувальника бренду немає необхідності в функції додаткового екрану для камери, то більш доступною альтернативою апарату може стати торішній Sony Xperia 1 II.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024