Sony Xperia Pro за $ 2499 зігнули і подряпали в ході тесту на міцність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Sony Xperia Pro став одним з найдорожчих смартфонів, представлених в 2021-му. Але  «руйнівника гаджетів» Зака Нельсона це не зупинило: в своєму новому ролику автор YouTube-каналу JerryRigEverything пройшовся по смартфону канцелярським ножем, запальничкою і голими руками, щоб винести вердикт його «живучості».

Стандартний регламентний пункт випробувань – стійкість захисного скла екрану до подряпин – апарат пройшов без сюрпризів. Як і у випадку з більшістю сучасних моделей, сліди від інструмента з’явилися на позначці 6 і став глибше на «сімці». Сканер відбитків пальців на бічній грані продовжив виконувати свої функції, навіть покрившись глибокими подряпинами, хоча і спрацьовував через раз.

Блогер також зазначив, що новинка має подвійний клас захисту смартфона від води – IP65 / IP68. Таке маркування пов’язана з тим, що при відкритому роз’ємі HDMI ступінь водонепроникності гаджета знижується. Після нагріву дисплея запальничкою на матрицю з’явилося жовтувата пляма, однак при охолодженні воно повністю зникло. Спроба зігнути смартфон в пластиковому корпусі провалилася: незважаючи на докладені зусилля, він зберіг свою геометрію і працездатність.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підводячи підсумки випробувань, Нельсон зазначив, що Sony Xperia Pro – відмінний пристрій, багато в чому більш надійне, ніж «скляні» гаджети. Проте він зазначив, що якщо у шанувальника бренду немає необхідності в функції додаткового екрану для камери, то більш доступною альтернативою апарату може стати торішній Sony Xperia 1 II.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.