«Живі» фото та технічні характеристики Xiaomi Mi 11 Lite

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На першому зображенні можна побачити номер моделі M2101K9AG. Мобільний пристрій працює під управлінням MIUI 12 Global на базі ОС Android 11. У телефоні використовується невідомий 8-ядерний процесор з тактовою частотою 2,3 ГГц. SoC поєднується з 6 ГБ оперативної пам’яті. Друге зображення демонструє дизайн задньої панелі смартфона. Здається, що у нього скляна задня частина з квадратним модулем, в якому розміщена потрійна камера і світлодіодний спалах.

Передбачається, що пристрій може називатися Xiaomi Mi CC11 в Китаї, але глобальна версія отримає іншу комерційну назву – Xiaomi Mi 11 Lite. Варіант для внутрішнього ринку може мати номер моделі M2101K9C. Пристрій з підтримкою 5G вже пройшов сертифікацію китайського відомства MIIT. Його глобальна версія з номером моделі M2101K9G нещодавно була сертифікована органом IMDA.

Xiaomi Mi CC11 буде першим телефоном з чіпсетом Snapdragon 7-ї серії наступного покоління, який, як передбачається, буде називатися Snapdragon 775G. Очікується, що смартфон також отримає батарею ємністю 4150 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.