iOS 14.5 дає більше свободи, користувачі хвалять Apple

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple випустила нові бета-версії iOS 14.5 і iPadOS 14.5, які містять нові функції, такі як додавання розпізнавання 5 нових мов в написаному Вами на iPad з Apple Pencil.

В iOS 14 в цьому році Apple нарешті дала можливість користувачам можливість змінювати браузер і електронну пошту, використовувані за замовчуванням. А тепер деякі користувачі мережі Reddit виявили, що в iOS 14.5 у користувачів з’явилася можливість змінювати музичний програвач за замовчуванням в голосових командах Siri.

Якщо ви відтворюйте пісню через Siri, вона буде автоматично програватися в обраному вами додатку. До цього якщо користувачі хотіли, щоб Siri відтворювала пісню в Spotify, необхідно було вказати відповідну програму в команді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після установки бета-версії iOS 14.5, коли ви попросите Siri відтворити пісню в перший раз, вона відобразить список встановлених музичних програм і запам’ятає ваш вибір.

На форумах користувачі відзначають, що незважаючи на закритість операційної системи iOS, починаючи з iOS 14, вони чітко відчули позитивні зміни в політиці Apple, яка дає користувачам більше свободи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.