У Telegram з’явиться те, що ви чекаєте найменше

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Telegram готують чергове оновлення месенджера. Воно виявиться більшим, ніж зазвичай, і нас чекає безліч нововведень.

У Telegram версії 7.5 з’являться віджети. У свіжій бета-версії для Android вже доступні два віджету різних розмірів – 2 × 2 і 5 × 2 ю В першому на робочому столі можна закріпити обрані контакти для швидкого переходу в чати з ними, а в другому показані останні повідомлення в чатах і пости в каналах . Подібними віджетами можна буде користуватися і в iOS.

Ще одне нововведення – широкомовні групи (Broadcast Groups). Кількість учасників в них не обмежена, а розміщувати повідомлення можуть тільки адміністратори.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Telegram також можна буде створювати запрошення посилання з обмеженням за часом дії або кількістю запрошених учасників. При бажанні таку посилання можна перетворити в QR-код. Для публікацій в каналі можна буде налаштовувати автоматичне видалення за таймером.

Коли вийде це оновлення, невідомо. Не виключено, що розробники приурочать його до запуску рекламної платформи , за допомогою якої зможе заробляти як сам Telegram, так і власники великих телеграм-каналів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.