Vivo X50 Pro+ перевершив iPhone 12 Pro Max в тесті камер DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці порталу DxOMark скорегували свій огляд камери флагманського vivo X50 Pro +. Спочатку смартфон отримав 127 балів і увійшов до трійки кращих камерофонів. З тих пір ресурс оновив критерії тестування камер, а в рейтингу з’явилося безліч нових висококласних пристроїв. Втім, апарат vivo все ще займає верхні позиції.

З жовтня минулого року DxOMark використовує нову систему оцінки мобільних камер, виділивши в окрему категорію зйомку на ультраширококутну камеру і телевик. З урахуванням оновленої методики тестування vivo X50 Pro + отримав підсумкову оцінку 131 бал, що поставило цей смартфон на п’яте місце в загальному рейтингу. Таким чином, він потіснив iPhone 12 Pro Max з його 130 балами.

За словами співробітників DxOMark, vivo X50 Pro + зумів поліпшити свою позицію в рейтингу якраз за рахунок наявності двох телекамер з 2- і 5-кратним оптичним зумом. З виявлених недоліків варто відзначити занижену експозицію в сценах із підсвічуванням, помітні ореоли на HDR-знімках і не найшвидшу роботу автофокусу. Крім того, часто попереднє зображення під час зйомки може помітно відрізнятися від кінцевої фотографії – на користь останньої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.