Стало відомо як буде виглядати Huawei P50 Pro

Один з найвідоміших інформаторів, якого ми знаємо як OnLeaks, опублікував перші рендери, на яких зображений Huawei P50 Pro. І з огляду на репутацію цього товариша, можна сміливо припустити, що приблизно так смартфон і буде виглядати в реальності.
На жаль це все більше схоже на ескіз, на якому ми можемо розгледіти тільки загальну концепцію. Та й в цілому це зроблено для залучення уваги, як ви розумієте.

Отже, доповнює це зображення і невеликий список характеристик. Таким чином, Huawei P50 Pro отримає Waterfall дисплей з дуже загнутими бічними гранями. Діагональ екрану обіцяють в 6,6 дюйма, що досить скромно за сучасними флагманськими мірками. Ну а габарити пристрою становитимуть 159 х 73 міліметри (про товщину не сказали).

Варто відзначити і не зовсім типове для флагманів Huawei рішення з фронтальною камерою, яка розташувалася по центральній осі. Та й ще вона одинарна, що дивно. Зазвичай Huawei готовий запхати в екран просто максимальну кількість сенсорів, які там взагалі не потрібні.

І наостанок можна відзначити, що все-таки фізичні клавіші регулювання гучності і живлення будуть. І схоже, що навіть розмовний динамік все-таки повернуть на місце. Верхня рамка екрану все-таки дозволить це зробити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.