Xiaomi проведе презентацію смартфона Mi MIX 4 та нового планшета в цьому році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно генеральний директор Xiaomi анонсував запуск нового смартфона в лінійці Mi MIX, і тепер він підтвердив, що презентація відбудеться в цьому році. Це буде модель четвертого покоління в модельному ряду. Кілька керівників Xiaomi також поспілкувалися с користувачами в Weibo, щоб повідомити, що компанія також збирається випустити новий планшет в кінці цього року. Ще невідомо, чи буде представлено планшет разом зі смартфоном Mi MIX 4.

Коли кілька днів тому Лей Цзюнь анонсував телефон Mi MIX, він був названий найдорожчим смартфоном китайської компанії. Хоча наразі мало що відомо про смартфон Mi MIX, в звітах сказано, що компанія може обрати складану конструкцію, яку можна відкривати і закривати, як книгу. В такому випадку це буде перший складаний смартфон від Xiaomi.

Останній планшет компанія Xiaomi презентувала ще в 2018 році. Однак зараз вона готова повернутися на цей ринок з гучною новинкою. Інсайдери прогнозують, що новий планшет Xiaomi запропонує користувачам безліч корисних інновацій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.