Samsung Galaxy S22 будуть знімати відео краще, ніж флагманські камери Sony

Смартфони модельного ряду Samsung Galaxy S21 тільки презентували, а у Мережі вже з’явилися дані про наступне покоління, яке вийде вже наступного року. Щоправда, на даний момент інформація є лише про платформу, яка буде відповідальна за їхню роботу.

Згідно з інсайдерськими даними, в компанії вже йде тестування зйомки відео у роздільній здатності 8К при 60 кадрах на секунду. На даний момент смартфон може знімати таке відео лише 5 хвилин, після чого перегрівається і не може продовжувати запис, і у компанії можуть перенести появу функції до виходу Samsung Galaxy S23, якщо не виправлять цю проблему.

Цілком можливо, що смартфони Samsung отримають підтримку зйомки в такій якості і з такою частотою кадрів вже наступного року, оскільки компанія має ще багато часу. Слід не забувати й про те, що на ринку досі є немало моделей, які перегріваються при зйомці відео й у нижчій роздільній здатності.

Слід звернути увагу на те, що на даний момент у такій роздільній здатності та з удвічі меншою частотою кадрів знімає флагманська камера Sony A1, яка коштує набагато більше, ніж сучасні флагманські смартфони. Щоправда, варто зазначити, що смартфони ніяк не можуть позмагатися з повноцінними флагманськими камерами в якості фінального відео, а от у частоті кадрів, завдяки потужним чіпсетам, вже незабаром зможуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.