Найпопулярніший смартфон 2020 року в Україні оновлять до Android 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підводячи підсумки 2020 року, ми визначили найпопулярніший Android смартфон в Україні. Тепер гаджет від південнокорейської компанії отримав довгоочікуване оновлення до нової операційної системи Android 11.

Мова йде про модель Samsung Galaxy A51, яка була визнана одним з найбільш продаваних гаджетів південнокорейської компанії в 2020 році. Спеціально для користувачів Samsung приступила до розгортання нової прошивки на базі Android 11 з фірмовою оболонкою One UI 3.0. Прошивка значиться під номером A515FXXU4DUB1 і включає лютневе виправлення безпеки.

Серед ключових нововведень прошивки варто відзначити наявність одноразових дозволів, спеціального віджету відтворення мультимедіа, а також розділу розмов в області сповіщень. Крім того, фірмова оболонка One UI 3.0 пропонує покращений дизайн користувальницького інтерфейсу, оптимізований темний режим, а також функції батьківського контролю і цифрового благополуччя. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Встановити новітню прошивку для Galaxy A51 можна з меню «Налаштування» – «Оновлення ПЗ», після чого досить завантажити прошивку і виконати її інсталяцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.