Найпопулярніший флагманський смартфон Apple значно впав в ціні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Йдеться про нещодавно анонсований смартфон компанії з Купертіно — iPhone 12 Pro. Нагадаємо, компанія Apple представила його із запізненням — 13 жовтня, а попереднє замовлення відкрилось лише 16 жовтня. До України він приїхав на початку листопада. І, одразу ж став дефіцитним, адже попит перевершив всі очікування.

І, ось після трьох місяців у продажу на нього з’явилась помітна знижка. Зараз всі офіційні представники “яблучного” гіганта знизили цінник щонайменше на 3 тисячі гривень, що від стартової ціни становить 13,9%. Це досить непоганий показник, адже нестабільний курс гривні негативно впливає на здешевлення техніки, а як відомо, продукція компанії Apple втрачає у вартості найповільніше.

Ще варто відзначити, що впали в ціні усі конфігурації вбудованого сховища. Скільки триватиме знижка – не повідомляється, відомо, лиш те, що смартфон зникає з полиць магазинів надто швидко. Ще однією хорошою новиною є те, що в неофіційній роздробі модель також значно подешевшала, так найменша вартість, яку можна знайти на просторах України становить – 32 399 гривень за 128 Гігабайт постійного сховища, згідно аналітичного агенства моніторингу цін e-katalog. Однак, купуючи мобільний пристрій в неофіційного продавця, Ви ризикуєте залишитись без гарантійного обслуговування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, минулорічний флагманський смартфон iPhone 12 Pro отримав оновлений корпус в стилі предків 4-5 iPhone, найпотужніший чіп A14 Bionic. Надміцне покриття дисплею Ceramic Shield, яке в сім разів міцніше попереднього покоління. До того ж, компанія знатно оновила блок камери, додавши туди сканер доповненої реальності LiDar, та редагування відео з Dolby Vision.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.