Samsung Galaxy A72 отримає акумулятор ємністю 5000 мАг та 25-ватну швидку зарядку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що в цьому місяці компанія Samsung анонсує смартфон Galaxy A72. Звіти підтверджують, що смартфон буде представлений в двох версіях – 5G і 4G (в залежності від ринку.) Минулого місяця Galaxy A72 4G з’явився в базах даних Бюро стандартів Індії (BIS) та Федеральної комісії із зв’язку США (FCC). Він також з’явився на платформі тестування Geekbench. Відтепер телефон з номером моделі SM-A725M / DS з’явився на бразильському сертифікаційному сайті ANATEL. Він показав ємність акумулятора і специфікації швидкої зарядки Galaxy A72 4G.

Звіт ANATEL по Samsung Galaxy A72 4G показує, що він буде поставлятися з акумулятором з номером моделі EB-A426ABY. Його зарядний пристрій згадується в списку під номером моделі EP-TA800B. Сертифікація TUV показала, що обидва номери моделі відносяться до батареї ємністю 5000 мАг і зарядного пристрою на 25 Вт. Для порівняння, попередник Galaxy A71 був оснащений батареєю ємністю 4500 мАг і зарядним пристроєм на 25 Вт.

Згідно з останніми чутками, Galaxy A72 4G буде працювати на чіпсеті Snapdragon 720G з підтримкою 8 ГБ оперативної пам’яті. Очікується, що він буде поставлятися з попередньо встановленою ОС Android 11 на базі програмної оболонки One UI 3.0. Очікується, що в смартфоні буде встановлений 6,7-дюймовий дисплей S-AMOLED з перфорованим дизайном Infinity-O. Очікується, що дисплей FHD+ буде оснащений екранним сканером відбитків пальців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.