Xiaomi Mi 11 Pro запропонує рекордну автономність та швидкість зарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з останнім звітом інсайдерів, майбутній Xiaomi Mi 11 Pro буде використовувати в якості джерела живлення акумулятор ємністю 5000 мАг. Також повідомляється, що компанія обрала варіант з використанням двохелементного акумулятора, що дозволило створити більш ефективне рішення для швидкої зарядки. Інсайдери прогнозують, що китайський технологічний гігант може запропонувати рекордно потужну підтримку швидкої зарядки 200 Вт на Mi 11 Pro разом з бездротовою зарядкою 67 Вт. Є ймовірність, що телефон може поставлятися зі швидкою зарядкою 120 Вт і бездротовою зарядкою 80 Вт.

Що стосується інших специфікацій, очікується, що пристрій буде мати 6,81-дюймовий AMOLED-екран, як і Xiaomi Mi 11. Однак очікується, що дисплей отримає підтримку роздільної здатності Quad HD+, частоти оновлення зображення 120 Гц і дискретизації 480 Гц.

Високий рівень продуктивності роботи буде забезпечувати центральний процесор Qualcomm Snapdragon 888. У відділі камери на задній панелі буде модуль з чотирма камерами, ймовірно, з Sony IMX766 в якості основного датчика і підтримкою 120-кратного зуму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.