Глава Honor розповів про зміни в компанії після відділення від Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Honor розповіли про плани під час презентації свого першого флагмана в якості незалежного бренду. Зокрема, глава компанії повідав, як тепер буде влаштована її робота і чого чекати від прийдешніх пристроїв.

Чжао Мін, генеральний директор HONOR, розповів, що в компанії зараз близько 8000 співробітників, з яких понад 50% працюють в підрозділі досліджень і розробок (R & D). Він зазначив, що у них п’ять R & D-штабів, більше 100 інноваційних центрів по всьому світу, понад 3000 сервісних центрів і 43 call-центру в 82 країнах і регіонах.

За словами глави компанії, вони продовжать підтримувати той же рівень якості, що і раніше, а кожен продукт буде проходити понад 400 випробувань і більше 20 глобальних стандартів сертифікації. На питання про те, чи стануть смартфони HONOR працювати на розроблюваної HUAWEI операційній системі HarmonyOS, Чжао Мін заявив, що це залежить від того, як буде розвиватися ця ОС. Разом з тим він запевняє, що на їх смартфонах буде використовуватися операційна система з відкритим вихідним кодом, яка виявиться кращою за нинішню.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, генеральний директор HONOR підтвердив, що після відділення від HUAWEI вони підписали партнерські угоди з ключовими постачальниками мікросхем, в тому числі з AMD, Qualcomm, Intel, MediaTek, Micron Technology, Microsoft, Samsung, SK Hynix і Sony.

«Ми дуже вдячні всім нашим клієнтам і партнерам, які підтримують нас ось уже сім років, – сказав СЕО бренду Джордж Чжао. – Користувачі наших продуктів завжди були і залишаються головним пріоритетом стратегії HONOR. Відкриваючи нову сторінку історії бренду, ми залишаємося вірними прагненню створити новий світ на основі інтелектуальних технологій, доступних людям у всіх куточках земної кулі ».

Щоб виконати свою місію і задовольнити зростаючі запити користувачів, HONOR представив оновлену стратегію розвитку бренду. Спираючись на три ключові принципи: «Для всіх сценаріїв», «Для всіх каналів» і «Для всіх людей», бренд буде продовжувати розвиток продуктової стратегії «1 + 8 + N», прагнучи до створення кращого майбутнього для всіх людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.