Всі характеристики і ціну бюджетного Nokia 1.4 злили в мережу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Nokia готується поповнити свій асортимент ще одним смартфоном початкового рівня. Згідно зі свіжим інсайдерської звіту, новинка прийде на зміну моделі Nokia 1.3 і буде відрізнятися від попередника поруч характеристик – від діагоналі дисплея і ємності акумулятора до кількості датчиків основної камери.

За даними мережевих інформаторів, Nokia 1.4 оснастять 6,5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю HD + і каплевидним вирізом для 5-мегапіксельного селфі-модуля. Новинка отримає чотирьохядерний процесор з тактовою частотою 1,3 ГГц, 1 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач об’ємом 16 ГБ з можливістю розширення до 128 ГБ за допомогою карт microSD. Пристрій буде працювати під управлінням Android 10.

До складу основної камери смартфона увійдуть два датчика (8 і 2 Мп). У числі інших особливостей моделі відзначаються акумулятор ємністю 4000 мАг, сканер відбитків пальців для розблокування, а також 3,5-мм аудіороз’єм і порт micro-USB для зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Заявлені джерелом габарити смартфона становлять 166,42 х 76,72 х 8,70 мм, ціна – не більше € 100. Дата надходження новинки в продаж виробником ще не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.