Смартфони

Експерти DxOMark оцінили можливості камери OPPO Reno4 Pro

Share

В ході презентації OPPO Reno4 Pro виробник приділив особливу увагу функціям основної камери гаджета, орієнтованого на молодіжну аудиторію. Фахівці лабораторії DxOMark взялися перевірити роботу пристрою на практиці, і протестували його основний модуль в різних умовах зйомки, після чого винесли свій вердикт.

Oppo Reno4 Pro 5G
Oppo Find X2 Pro
Apple iPhone 11

Основна камера пристрою отримала головний датчик на 48 Мп з діафрагмою f / 1.7 і функцією оптичної стабілізації зображення, телеоб’єктив з 13-мегапіксельним сенсором (f / 2.4) та ширококутний модуль з роздільною здатністю 12 Мп і апертурою f / 2.2. Смартфон може записувати 4K-відео на швидкості 30 кадрів в секунду.

Oppo Reno4 Pro 5G
Oppo Find X2 Pro
Apple iPhone 11
Oppo Reno4 Pro 5G
Oppo Find X2 Pro
Apple iPhone 11

За висновком фахівців DxOMark, камера Reno4 Pro при зйомці на вулиці в світлий час доби забезпечує точну експозицію, хороший автофокус, середню деталізацію і в основному точний баланс білого. Ще однією сильною стороною апарату стала якісна робота датчика лазерного автофокусу.

При тестуванні в приміщенні експерти відзначили непоганий динамічний діапазон, але при цьому спостерігалися порівняно високий рівень шуму на фотографіях і відео, низька експозиція при слабкому освітленні і наявність артефактів.

Передача кольору камери OPPO Reno4 Pro в цілому була охарактеризована як непогана, але з деякими неточностями. До мінусів пристрою експерти також віднесли недостатньо якісне зображення при нічній зйомці: при роботі в цьому сценарії відзначалися знижена деталізація і шуми. Аналогічно фотографій характеризується і відео, зняте на камеру гаджету, при цьому відзначена ефективна робота системи стабілізації.

Згідно з підсумковим висновком лабораторії, смартфон увійшов в число кращих моделей середньої цінової категорії – він набрав 108 балів в загальному заліку, і зайняв 26-е місце у зведеному рейтингу смартфонів за версією DxOMark.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024