Експерти DxOMark оцінили можливості камери OPPO Reno4 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході презентації OPPO Reno4 Pro виробник приділив особливу увагу функціям основної камери гаджета, орієнтованого на молодіжну аудиторію. Фахівці лабораторії DxOMark взялися перевірити роботу пристрою на практиці, і протестували його основний модуль в різних умовах зйомки, після чого винесли свій вердикт.

Основна камера пристрою отримала головний датчик на 48 Мп з діафрагмою f / 1.7 і функцією оптичної стабілізації зображення, телеоб’єктив з 13-мегапіксельним сенсором (f / 2.4) та ширококутний модуль з роздільною здатністю 12 Мп і апертурою f / 2.2. Смартфон може записувати 4K-відео на швидкості 30 кадрів в секунду.

За висновком фахівців DxOMark, камера Reno4 Pro при зйомці на вулиці в світлий час доби забезпечує точну експозицію, хороший автофокус, середню деталізацію і в основному точний баланс білого. Ще однією сильною стороною апарату стала якісна робота датчика лазерного автофокусу.

При тестуванні в приміщенні експерти відзначили непоганий динамічний діапазон, але при цьому спостерігалися порівняно високий рівень шуму на фотографіях і відео, низька експозиція при слабкому освітленні і наявність артефактів.

Передача кольору камери OPPO Reno4 Pro в цілому була охарактеризована як непогана, але з деякими неточностями. До мінусів пристрою експерти також віднесли недостатньо якісне зображення при нічній зйомці: при роботі в цьому сценарії відзначалися знижена деталізація і шуми. Аналогічно фотографій характеризується і відео, зняте на камеру гаджету, при цьому відзначена ефективна робота системи стабілізації.

Згідно з підсумковим висновком лабораторії, смартфон увійшов в число кращих моделей середньої цінової категорії – він набрав 108 балів в загальному заліку, і зайняв 26-е місце у зведеному рейтингу смартфонів за версією DxOMark.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.