Названо найочікуваніші смартфони 2021 року

Щорічно ринок смартфонів поповнюється великою кількістю нових моделей від різних виробників, проте справді вартісних телефонів серед них не так багато. Нижче представлений список найбільш очікуваних моделей, що з’являться на світло в 2021 році.

Huawei Mate X2

Це буде гнучка модель зі складною конструкцією. Загальна діагональ екрану моделі складе 8 дюймів. Роздільна здатність у дисплея дуже висока – 2248 на 2220 пікселів.
Як процесор в смартфон буде інтегрований чіпсет власного виробництва компанії, а саме Kirin 9000, виконаний по 5-нанометровій технології.

Xiaomi Mi 11

Даний смартфон може вважатися моделлю ще 2020 року, адже його презентація відбулася в кінці грудня, однак у продажі модель з’явиться тільки в 2021 році.
Смартфон отримав великий екран діагоналлю 6.81 дюйма, виконаний за AMOLED технології. Співвідношення сторін екрану складає 20 до 9. Роздільна здатність матриці дорівнює 3200 на 1440 точок.

Частота оновлення зображення на дисплеї підвищена до 120 Гц. Максимальна яскравість екрану – 1500 ніт. Основна камера отримала три об’єктива:

  • Основний ширококутний сенсор на 108 МП.
  • Ультраширококутний модуль з кутом огляду в 113 градусів на 13 МП.
  • Макро-камеру роздільною здатністю 5 мегапікселів.

Фронтальну камеру помістили в лівий верхній кут дисплея в невеликому круглому отворі. Вона була оснащена сенсором на 20 мегапікселів. Акумулятор моделі йде ємністю 4600мАч, в комплект поставки включена швидка зарядка на 55 Вт, що повністю поповнює батарею енергією всього за 45 хвилин.

Samsung Galaxy Note 21 Ultra

Найцікавіша модель від корейського виробника, яка має чудовий дизайн. Смартфон отримає екран-водоспад з невеликим круглим вирізом для фронтальної камери в центрі верхньої області дисплея.

Зі зворотного боку знаходиться великий блок з основними камерами, що помітно виділений на тлі тильній панелі. Інформації щодо основної камери поки що немає, а ось фронтальний об’єктив буде обладнаний 40-мегапіксельним сенсором.

Лицьова і тильна сторона корпусу будуть проведені зі скла, а бічну рамку для міцності конструкції зроблять з металу. Слота для карт пам’яті і 3,5-міліметрового роз’єму для гарнітури, на жаль, не буде.

Можливих процесором у майбутньої моделі є два – Snapdragon 888 від Qualcomm Exynos 2100 від Samsung. Версія з американським чіпсетом, швидше за все, буде продаватися в США, а для Європи буде доступний варіант тільки з корейським процесором.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.