В мережі з’явилося відео з повним “розбором” новенького Xiaomi Mi 11

На цей раз не від iFixit і навіть не від JerryRigEverything

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора відбувся анонс нового флагмана Xiaomi – Xiaomi Mi 11. Пристрій вийшов дуже цікавим і, що найважливіше, недорогим – за новинку, як і за попередника в особі Xiaomi Mi 10, просять трохи більше 600 доларів. І ось, вже на наступний день після презентації, в мережі опубліковано відео з повним розбором смартфона.

З цікавого варто відзначити L-подібну форму основної камери, повідомляє Gizmochina. Ще варто зауважити, що в багатьох місцях телефон оснастили мідною фольгою – з її допомогою інженери змогли домогтися кращого тепловідведення.

При розборі Mi 11 вдалося розглянути і основний динамік, розроблений фахівцями Harman Kardon – компанії, що володіє в тому числі брендом JBL. Під батареєю же можна знайти сканер відбитку пальців, який також виступає в якості датчика серцебиття.

Нагадаємо, що Xiaomi Mi 11 є першим флагманом, який працює на базі процесора Snapdragon 888. Пристрій хоч і вийшло якісним, але все ж зібрало чимало критики навколо себе. В першу чергу вона пов’язана з тим, що від бренду очікували анонса Pro-версії з подекранной фронтальною камерою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.