Redmi 9T: характеристики, вартість, дата виходу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi не втомлюється гнатися за образом ідеального недорогого телефону. І вже приготувала для нас свій оновлений хіт – Redmi 9T. Чим він краще звичайної 9-ки і чи варто його купувати? Всі відповіді у нас. Приступимо!

Дисплей буде хорошої якості, але це вже давно є нормою для смартфонів від компанії Redmi. Коротко: витягнута 19,5:9 IPS матриця на 6,53 ” з роздільною здатністю в 2340 × 1080 ( FullHD, відповідно) і вирізом-краплею для 8 МП – селфі камери.

Корпус буде з пластику, але це добре відбивається на вазі. Так що не мінус, а скоріше цікавий факт. А кольорів корпусу буде багато: чорний, синій, зелений і кораловий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Процесор буде хороший середнячок – 662 від Snapdragon. Це дуже вдалий 8-ядерний чіп.

Пам’яті буде теж достатньо: 4 ГБ оперативної пам’яті – норма для кінця 2020-го та й в 2021 буде так само. Вбудованої пам’яті буде теж достатньо за сучасними мірками: 64 або 128 ГБ. Ще ви буде можливість розширення пам’яті через MicroSD до 512 ГБ. Що цікаво, слот для сім карти і флешки не гібридний, а звичайний, тобто вам доступні 2 сім-ки і флешка.

Бездротові можливості: 4G , Wi-Fi 6, Bluetooth 5 і оплата через NFC. Це дуже хороший набір.

Камери. Зараз по одній камері ніхто не кладе, так що і тут їх більше – 4. Основа – фото-модуль на 48 МП , ширококутова на 8 і окремі модулі для портрета і макро (по 2 МП). І якщо останні дві камери гарні, але нічого особливого, а ширококутова – непогана. Та акцент тут на головному датчику, тому знімки будуть на хорошому рівні.

АКБ. Ну тут все якнайкраще – 6000 мА* г . А ще через Type-C буде прискорена зарядка – 18Вт (в комплекті).

Взагалі цей телефон буде братом для Poco M3. Він, до речі, представлений в Україні офіційно.

Ціна буде на рівні звичайного Redmi 9 на старті продажів: 4 599 гривень і 4 999 гривень за 4/64 і 4/128 відповідно.

Висновок: як завжди у Redmi вийшов відмінний телефон. Не ідеал, але тут і бюджет не той. Смартфон складається з одних плюсів: АКБ на 6000, відмінний екран, не китайський чіп 662, багато пам’яті і камер, 2 сімки і флешка, безконтактна оплата. Сміливо можна купувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.