Названо 4 кращих компактних смартфона, які можна купити в 2020 році

Факт, лопатофони подобаються не всім. Шанувальників компактних смартфонів як і раніше багато. Хоча, зізнатися, з кожним роком їх стає все менше – світ поступово переходить на дисплеї все більші і більші.

Але поки що вибір у фанатів мініатюрних пристроїв є. І в цьому році на один такий гаджет стало більше.

Мова йде про…

iPhone 12 mini

Його то ми і назвемо королем компактів 2020. Потужний (ще б пак, всередині знаходиться A14 Bionic), стильний (нагадує нам красеня iPhone 4), з крутим 5,4-дюймовим OLED-дисплеєм. Ще б пак батарею йому краще, був би взагалі ідеальний компактний смартфон.

iPhone SE (2020)

У другого SE форм-фактор Айфона 8. У нього такі ж розміри, як у вісімки, сімки і шістки. Тут 4,7-дюймовий IPS-екран і як і раніше надзвичайно продуктивний чип A13 Bionic. Актуальною ця модель буде залишатися ще довгі роки. З огляду на відносно невисоку вартість для айфона, це відмінний вибір.

iPhone SE

Перший iPhone SE по-справжньому маленький. У нього 4-дюймовий дисплей і корпус від iPhone 5. Він легкий, не відтягує кишеню, поміщається в будь-якій жіночій сумочці. І, не дивлячись на вік, він все ще актуальний – оновлюється до iOS 14, наприклад.

Sony Xperia 5

Чудовий флагманський смартфон від Sony з 6,1-дюймовим дисплеєм і чіпсетом Snapdragon 865 всередині. Прекрасно знімає, оснащений чудовим екраном і працює феноменально швидко. Один з кращих компактів на Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.