Фото першого флагмана Honor після отримання незалежності від Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У січні незалежна компанія Honor повинна представити свій перший смартфон після відділення від Huawei, цим телефоном повинен стати Honor V40.

Інсайдери неодноразово повідомляли, що Honor V40 отримає якісний екран з вигнутими краями і підтримкою високої частоти оновлення зображення. Сьогодні в мережі з’явилася перша фотографія флагманського смартфона, яка демонструє екран-водоспад та інші деталі новинки.

Невідомо, чи буде Honor називати дисплей смартфона екраном-водоспадом, проте можна констатувати, що його вигин є досить сильним. Ймовірно, фізичних кнопок регулювання гучності у смартфона не буде, при такому екрані на корпусі для них просто не залишається вільного місця. В попередніх витоках стверджувалося, що смартфона може поставлятися з 6,72-дюймовим дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц. Очікується, що екран з роздільною здатністю FullHD+ матиме виріз у верхньому лівому кутку для здвоєної фронтальної камери. Honor V40 вже з’явився в онлайн магазині JD.com, який пропонує забронювати три моделі: Honor V40, Honor V40 Pro і Honor V40 Pro +.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.