OnePlus обіцяє виправити головний недолік своїх смартфонів і випустити смарт-годинник

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфони OnePlus постійно потрапляють в число кращих на думку багатьох блогерів і профільних видань. Вони пропонують високу продуктивність і тривалу програмну підтримку. Однак в плані якості зйомки апарати ніколи хапали зірок з неба. За словами глави компанії, це незабаром зміниться.

Співзасновник і генеральний директор OnePlus Піт Лау дав велике інтерв’ю виданню Input Mag, в ході якого відповів на питання, що цікавлять багатьох користувачів питання. Зокрема, він прокоментував ситуацію з предустановкой додатків Facebook на смартфони компанії. За його словами, так як багато людей і так щодня використовують ці програми, вони хотіли оптимізувати їх роботу. Однак негативна реакція з боку користувачів змусила їх переглянути своє рішення і перестати встановлювати ці додатки на майбутніх пристроях. 

Багатьох фанатів OnePlus турбує якість зйомки смартфонів компанії. Глава компанії підтвердив, що зараз вони інвестують багато коштів і часу в поліпшення фотоможливостей гаджетів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Ми завжди прагнули залучити все більше і більше інвестицій і ресурсів в зйомку і напрямок обчислювальної фотографії, і їх кількість буде тільки збільшуватися. Ми прагнемо поліпшити камери, приділяючи більше уваги програмного і апаратного забезпечення. В майбутньому це позначиться не тільки на флагманських пристроях, а й на апаратах серії Nord », – заявив Піт Лау.

В ході бесіди Піт Лау також підтвердив, що вони все ще працюють над фірмовими розумними годинниками. Спочатку компанія зайнялася ними ще в 2015-му, але через рік проект згорнули. За словами глави OnePlus, розробка великої кількості гаджетів відволікала їх, тому тоді вони вирішили зосередитися тільки на створенні «вбивць флагманів». Зараз розробка йде повним ходом за участю фахівців з Google. 

Що стосується складних смартфонів, то в минулому Лау заявляв, що вони займуться цим напрямком, тільки коли технології дозволять усунути будь-які спотворення на екрані в місці згину. Тепер же він говорить, що проблеми в програмному забезпеченні. За його словами, користувач не отримує особливих переваг від великого екрану при роботі з додатками і операційною системою. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.