Флагманський iPhone рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість флагманського смартфона Apple 2019 року опустилася нижче психологічної позначки. Про це стало відомо, завдяки аналітичному ресурсі цін e-katalog.

Флагманський iPhone рекордно подешевшав

За даними каталогу проєкту, мінімальна вартість iPhone 11 Pro Max з накопичувачем 64 гігабайти в Україні становить 29 360 гривень. Загалом на ресурсі налічується близько 119 пропозицій. На старту продажів відповідна модель була оцінена в 40 тисяч гривень. Журналісти відзначили, що за рік топовий апарат лінійки 2019 року різко подешевшав, більш ніж на 5 тисяч гривень в офіційних продавців, в неофіційних більш ніж на 11 тисяч гривень, або на 12% відсотків в офіційному продажу, від первісної вартості.

Автори підкреслили, що якби не падіння гривні в другій половині року, то флагманський апарат коштував би ще дешевше. У повідомленні говориться, що 11 Pro Max є потужним девайсом з актуальним залізом, тому навіть через рік після випуску його можна розглядати до покупки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, смартфон отримав 6,5-дюймовий дисплей Super Retina XDR OLED, чіп Apple A13 Bionic, чотири гігабайти оперативної пам’яті. На задній панелі флагмана розташована потрійна камера з об’єктивами роздільною здатністю 12 мегапікселів кожен з підтримкою нічного режиму.

Цього року, найдорожчим флагманом Apple 2020 року є смартфон iPhone 12 Pro Max. Пристрій вийшов з найбільшим в історії 6,7-дюймовим дисплеєм, чіпом Apple A14 Bionic, потрійною камерою з підтримкою режиму ProRAW. Мінімальна вартість девайса в Україні становить 43 999 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.