Специфікації OPPO Find X3 Pro опубліковані перевіреним джерелом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний галузевий інсайдер Еван Бласс, відомий високою точністю прогнозів, опублікував новий пост, присвячений ще не представленому смартфону OPPO Find X3. У своєму звіті інформатор детально перерахував всі технічні характеристики майбутнього флагмана бренду, а також назвав очікувану дату його презентації.

За запевненням джерела , смартфон буде побудований на базі процесора Snapdragon 888 з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління. Новинка отримає чіп NFC, а також двоелементний акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої провідний зарядки SuperVOOC 2.0 потужністю 65 Вт і бездротової VOOC Air на 30 Вт.

OPPO Find X3 Pro оснастять загнутим з боків 6,7-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 3216×1440 пікселів, адаптивної частотою оновлення до 120 Гц і підтримкою 10-бітного кольору. До складу основної камери пристрою увійдуть два 50-мегапіксельних датчика (головний Sony IMX766 і додатковий ширококутний), телеоб’єктив на 13 Мп з двократним оптичним зумом і 3-мегапіксельний сенсор для макрозйомки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Товщина смартфона складе 8 мм, вага – 190 грамів. Очікується, що апарат буде представлений в чорному, синьому та білому колірних рішеннях. OPPO Find X3 Pro буде працювати під управлінням фірмової оболонки ColorOS 11 на базі Android 11. Реліз новинки відбудеться в першому кварталі наступного року, ціна смартфона поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.