Всі специфікації Nokia 5.4 злили в мережу до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, вже до кінця поточного року бренд Nokia представить новий середньобюджетний смартфон під назвою Nokia 5.4. Незадовго до передбачуваного анонса в відкритому доступі з’явився детальний список характеристик майбутньої новинки – від моделі процесора до складу основної камери і ємності акумуляторів.

За даними ресурсу MySmartPrice, новинка отримає 6,39-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1520×720 пікселів. За продуктивність смартфона буде відповідати восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 662, що працює в комбінації з 4 ГБ оперативної пам’яті. Обсяг вбудованого накопичувача складе 128 ГБ, а за допомогою карти microSD його можна буде розширити до 256 ГБ. В якості методу розблокування вказано сканер відбитків пальців на задній кришці.

Основна камера смартфона, відповідно до джерела, обзаведеться чотирма сенсорами: головним на 48 Мп, допоміжним на 5 Мп з ширококутного оптикою, а також модулем для макрозйомки і датчиком глибини – обидва з роздільною здатністю 2 Мп. За можливості зйомки Селфі відповідатиме 16-мегапіксельний модуль. Пристрою також приписують акумулятор на 4000 мАг з зарядкою через порт USB Type-C. Габарити моделі складуть 160,97 x 75,99 x 8,70 мм, вага – 182 грами. У продаж смартфон надійде в синьому і фіолетовому корпусах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дата презентації і ціна Nokia 5.4 виробником поки не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.