Інсайдер показав можливий дизайн OnePlus 9 на «шпигунській» фотографії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагман OnePlus 9 який готується до випуску, вже неодноразово ставав предметом інсайдерських публікацій: гаджет встиг засвітитися в базі даних Geekbench і на серії якісних рендерів. Нещодавно скарбничку чуток, пов’язаних з апаратом, поповнив мережевий інформатор під ніком DroidMachine279 – він опублікував «живий» знімок пристрою під час роботи.

Зображення, яке демонструє розділ меню «Про смартфон» розкриває ключові характеристики пристрою. Якщо вірити джерелу, апарат отримає 6,48-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц, новітній флагманський процесор Snapdragon 888, а також 12 ГБ оперативної пам’яті і вбудований накопичувач об’ємом 512 ГБ. 

Основна камера смартфона, судячи по знімку, обзаведеться відразу двома 48-мегапіксельними сенсорами і парою допоміжних з роздільною здатністю 5 Мп. З коробки гаджет буде працювати під управлінням фірмової прошивки на базі Android 11. У своїй публікації інформатор також відзначає невідповідність поданого на знімку апарату кодовому номером, який приписувався йому раніше – LM2101 замість LE2117. Імовірно така розбіжність може бути пояснено тим, що на знімку зображений інженерний прототип майбутнього флагмана.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірну вартість і дату анонсу смартфона джерело не повідомляє.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.