Флагманський vivo X60 показали на перших «живих» знімках

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Колекцію чуток, пов’язаних з планами бренду vivo з випуску флагманського смартфона X60, доповнив відомий високою точністю прогнозів індійський інсайдер Мукул Шарма. У своєму блозі в Twitter він опублікував кілька якісних знімків пристрої, що дозволяють в деталях оцінити його дизайн до презентації.

Судячи з фотографій, vivo X60 отримає загнутий з боків дисплей з врізаною одинарною фронталкою і тонкими рамками. На задній кришці гаджета розміститься блок основної камери з трьома датчиками, світлодіодним спалахом і додатковими сенсорами, призначення яких не розкривається.

Імовірно тильний модуль флагмана отримає головний датчик, оснащений запатентованою системою карданного підвісу, здатного забезпечити ефективну стабілізацію при зйомці. Вперше така система застосовувалася в моделі vivo X50 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технічні характеристики флагмана поки невідомі, але, за чутками, нова серія буде представлена ​​в декількох модифікаціях, при цьому всі вони отримають підтримку мереж 5G і технології швидкої зарядки. Дата анонса і ціна vivo X60 виробником ще не оголошені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.