Розкрито дату презентації флагманського Xiaomi Mi 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зовсім нещодавно в мережі ходили чутки про те, що Xiaomi готує до анонсу свого нового флагманського смартфона Mi 11 в січні 2021 року. Але, як виявилося, шанувальники компанії можуть зрадіти – пристрій покажуть до кінця 2020 року.

Приємну звістку опудбьлікував популярний інтернет-інсайдер Ice Universe, який опублікував відповідний пост в своєму Twitter-акаунті. Якщо це так, то тепер стає ясно, чому глава Xiaomi заявив, що компанія випустить перший смартфон на базі новітнього Snapdragin 888 – інші вендори просто не встигнуть запропонувати свого рішення.

Нагадаємо, що останні витоки стверджують, що Xiaomi Mi 11 отримає 120 Гц дисплей і роздільну здатність QuadHD +. Також інсайдери повідомляли, що пристрій може стати першим масовим продуктом компанії, який отримає підекранну фронтальну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОTwitter

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.