У мережі з’явилося відео з випробуваннями нового Redmi Note 9 Pro 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi показала захоплююче відео, в якому показано, як зразки нового смартфона Redmi Note 9 Pro 5G піддаються тестуванню на міцність і працездатність при несприятливих умовах експлуатації. Спочатку Redmi Note 9 Pro 5G підлягає звичайному тестуванню на падіння, яке проходить без особливих проблем завдяки покриттю склу Gorilla Glass 5.

Redmi Note 9 Pro 5G згинали і скручували до такої міри, що навіть перегляд може змусити глядача здригнутися. Механічні клавіші натискаються машинними пальцями, а сенсорний екран ретельно досліджується на предмет властивості ковзання і стійкості. Потім слідує тестування по впливу на пристрій підвищеної і зниженої температури за допомогою прогріву в спеціальній камері і охолодженні в холодильнику. Даний тест є найбільш актуальним, так як смартфон буде використовуватися в реальних умовах в різних кліматичних зонах.

Пізніше його протестували на водонепроникність і пилонепроникність. Redmi Note 9 Pro 5G піддається впливу безлічі водяних струменів з різних напрямків. Після чого смартфон пройшов випробування, щоб переконатися, що він може протистояти різному середовищі, і в цілому Note 9 Pro, схоже, успішно проходить тести. Навряд чи б Xiaomi випустила відео, якби новий пристрій Redmi провалив тестування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.