Розсекретили ймовірну дату анонсу MIUI 13

Xiaomi все ще покращує MIUI 12, але чутки про наступну версію MIUI 13 з’явилися дуже давно, практично після релізу «дванадцятки». Ще у квітні 2020 року китайська компанія проводила опитування, метою якого було отримання відгуків користувачів про функції, які вони хотіли б бачити у MIUI 13.

До кінця жовтня більшість очікувала, що MІUI 13 буде представлена на конференції Xiaomi Mi Developer Conference (MIDC), яка проходила з 5 по 7 листопада. Але цього не сталося і тепер в останніх звітах зазначається, що анонс може відбутися у другому кварталі 2021 року.

Інформація надходить від супер-модератора спільноти Mi Community, який чітко заявив, що MIUI 13 буде представлена у другому кварталі 2021 року. Однак достовірність цієї інформації неможливо перевірити, оскільки модератори зазвичай не знають, що відбувається у вищих колах керівництва. Отже, до цього варто ставитися з часткою скепсису, поки Xiaomi сама не зробить офіційне оголошення.

Слід зазначити, що MIUI 12 була представлена 27 квітня 2020 року для китайського ринку. Однак, деякі смартфони Xiaomi ще мають отримати MIUI 12 і для неї досі розробляються нові функції. Тож, можна припустити, що MIUI 13 може трохи забаритися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.