Всі характеристики Redmi Note 9 Pro 5G розкриті перед презентацією

Слідом за реальними фотографіями готується до презентації Redmi Note 9 Pro 5G в мережі з’явилися докладні технічні характеристики смартфона. Судячи з нової інформації, апарат багато успадкує від більш дорогих моделей бренду.

Відповідно до представленого зображення, Redmi Note 9 Pro 5G отримає LCD-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Як процесор вказано Snapdragon 750G, а за автономність буде відповідати акумулятор ємністю 4820 мАг з підтримкою 33-ватної швидкої зарядки. Роздільна здатність основної камери складе 108 Мп. Можливостей аудіо апарату представлені стереодинаміками, 3,5-міліметровим роз’ємом для навушників і сертифікацією Hi-Res.

Серед інших особливостей пристрою вказані лінійний вібромотор, що має забезпечити приємний тактильний відгук, інфрачервоний порт для управління побутовою технікою і модуль NFC, що дозволяє безконтактно оплачувати покупки. 

Презентація Redmi Note 9 Pro 5G запланована на 26 листопада. Разом з ним очікується Redmi Note 9 5G, ще один більш доступний смартфон і смарт-годинник. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я