Xiaomi затримає MIUI 12 для ще двох смартфонів

Прошивка MIUI 12 викликала величезну кількість хайпа навколо себе. Деякі смартфони, це стосується в основному свіжих флагманів, оновилися досить давно, а деяким доводиться лише мріяти про свіжої прошивці.

З моменту повноцінного анонсу оболонки, який відбувся 27 квітня, власники Xiaomi, Redmi і Poco тільки і говорять про плани виробника. При цьому варто розуміти, що деяким “стареньким” і зовсім не бачити MIUI 12 як своїх вух. У початкових планах компанії Xiaomi фігурував народний бюджетник Redmi Note 5 і його прокачаних версія Redmi Note 5 Pro, однак розробник змінив власні плани і відклав апдейт. 

Також власникам даних смартфонів не варто очікувати переходу на нову версію Android 10. З коробки Xiaomi Redmi Note 5 Pro працював на операційній системі Android 7.1.2 Nougat, а пізніше отримав Android 8 Oreo і Android 9 Pie.

Втім не все так однозначно, генеральний менеджер Xiaomi Indonesia опублікував твіт, який обнадіює. За його словами, ймовірно, після виходу MIUI 12 для Redmi Note 6 і Redmi Note 7, розробник займеться більш старими версіями смартфонів. Коли це станеться, і які саме смартфони перейдуть на нову версію оболонки залишається загадкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я