Смартфони Samsung Galaxy S21 та S21+ отримають плоскі екрани: фото підтвердили цю інформацію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські джерела з ланцюжка поставок Samsung опублікували фотографію захисного скла для смартфонів Samsung Galaxy S21 і Galaxy S21+.

Судячи з фотографії, Samsung Galaxy S21 і Galaxy S21+ сподобаються шанувальникам плоских екранів, при цьому вони отримають зменшені, в порівнянні з попередниками, рамки і отвір для фронтальної камери в центральній верхній частині дисплея.

Фотографія побічно підтверджує попередні чутки про те, що в новій лінійці тільки Samsung Galaxy S21 Ultra може бути оснащений зігнутим з боків екраном. Всі три моделі Samsung Galaxy S21 повинні підтримувати частоту оновлення зображення 120 Гц. Різні ЗМІ підтвердили, що Samsung Galaxy S21 Ultra буде підтримувати S Pen, однак він буде поступатися в зручності використання раніше випущеним Galaxy Note 20 Ultra. Справа в тому, що у Samsung Galaxy S21 Ultra не буде спеціального слота для зберігання S Pen. Виробник випустить спеціальну серію чохлів для Samsung Galaxy S21 Ultra, в яких буде можливість закріпити S Pen, щоб він не загубився

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Samsung Galaxy S21, імовірно, відбудеться 14 січня. На світовому ринку ці смартфони першими повинні отримати Snapdragon 875.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.