Huawei працює над смартфоном-розкладачкою з гнучким екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Huawei запатентувала два складаних смартфона, схожих на Galaxy Z Fold 2 і Galaxy Z Flip. Інший патент китайського телекомунікаційного гіганта – це складна шарнірна конструкція для складаних пристроїв з форм-фактором розкладачки.

Цей нещодавно виявлений патент на конструкцію складного шарніра для смартфона був поданий компанією Huawei Technologies в ВОІВ (Всесвітня організація інтелектуальної власності) 16 квітня 2019 г. Однак він був схвалений і опублікований тільки 22 жовтня 2020 г. Це означає, що цей патент старше, ніж патенти двох інших складаних смартфонів від китайської компанії. Проте, цей конкретний патент вперше був виявлений Windows United. Пізніше ми підтвердили його через Incopat і знайшли його номер WO2020210987A1.

У документі детально описується складна конструкція петлі. Коротше кажучи, цей дизайн покликаний уникнути появи складок, що є одним з багатьох недоліків складаних телефонів нинішнього покоління. Ця мета досягається за рахунок використання модульної конструкції. Завдяки цій шарнірної конструкції панель OLED стискається і розширюється, коли телефон закривається і відкривається, як на Motorola Razr і Razr 5G. Іншими словами, при закритому пристрої екран складається не повністю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.