В мережі з’явилися перші деталі про Samsung Galaxy Z Flip 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung випустила “згинаючий” смартфон з підтримкою мереж п’ятого покоління Galaxy Z Flip 5G в кінці літа, при цьому він, крім оновленої однокристальної системи новинка не сильно відрізняється від оригінальної моделі, випущеної навесні.

Тепер же з’явилися перші відомості про те, чим буде виділятися на тлі попередників смартфон Galaxy Z Flip 2, який південнокорейський гігант повинен випустити в наступному році.

Як повідомляють джерела, шанувальники хорошого звуку оцінять появу в Galaxy Z Flip 2 двох стереодинаміків. Samsung Galaxy Z Flip і Galaxy Z Flip 5G отримали по одному динаміку, який при цьому був найгучнішим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, повідомляється, що зовнішній дисплей стане більшим, основний який можна зігнути, отримає підтримку частоти оновлення зображення 120 Гц, а здвоєна основна камера буде поліпшена і замінена потрійний камерою.

Раніше Росс Янг (Ross Young), засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants та DisplaySearch, заявив, смартфон зі складним екраном Samsung Galaxy Z Flip 2, який вражає своїми нововведеннями, відклали з весни на літо наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.