Названо найпопулярніший 5G-смартфон у світі

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Аналітики з компанії Strategy Analytics з’ясували, які смартфони з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління 5G користуються в світі найбільшою популярністю в 2020 році. На першому місці виявився Samsung Galaxy S20 + 5G.

Реклама

На нього припало 9% поставок 5G-смартфонів. Друге місце також у смартфона від південнокорейського гіганта Samsung. Це Galaxy S20 Ultra 5G – у нього 8%. Замикає трійку лідерів ще один Самсунг, простий Galaxy S20 5G. Результат – 5%.

Четверту позицію зайняв Huawei P40 Pro, а п’яту – Huawei Mate 30 5G. У них також по 5% ринку.

Що стосується майбутніх лідерів 5G-сегмента, то експерти Strategy Analytic впевнені в успіху всього модельного ряду iPhone 12 (а це чотири девайси – 5,4-дюймовий iPhone 12 mini, 6,1-дюймові iPhone 12 і iPhone 12 Pro і 6,7 -дюймовий флагман iPhone 12 Pro Max), представлені 13 жовтня.

Саме нові айфони з підтримкою роботи в мобільних мережах п’ятого покоління можуть стати найпопулярнішими 5G-смартфонами в останньому кварталі поточного року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: