Яскрава демонстрація переваги Samsung Galaxy S20 над Galaxy S10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, виклав відеоролик, який наочно демонструє одну з ключових переваг Samsung Galaxy S20 в порівнянні з Samsung Galaxy S10.

Нагадаємо, екрани смартфонів Samsung Galaxy S20 оснащені режимом оновлення 120 Гц, що дозволяє бачити набагато більш плавну картинку при скролінгу, ніж при використанні Samsung Galaxy S10, як показано в наступному відеоролику.

Однак головним недоліком, який вже виявили потенційні користувачі Samsung Galaxy S20, є неможливість активації режиму 120 Гц при максимальному дозволі екрану.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер впевнений, що Samsung втратить велику кількість потенційних покупців, а то й активує режим 120 Гц при дозволі QHD + в Samsung Galaxy S20 за допомогою оновлення програмного забезпечення. В даний момент створена петиція, в якій потенційні покупці закликають Samsung включити режим 120 Гц при максимальному дозволі екрану . Багато хто вважає, що смартфон за 1400 доларів (Samsung Galaxy S20 Ultra) просто зобов’язаний мати таку можливість, втім, як і його молодші колеги.

Ice Universe додає, що Samsung програє багатьом китайським компаніям, якщо не активує цей режим. В даний момент відомо, що Oppo, OnePlus і інші компанії планують використовувати в своїх смартфонах екрани з частотою 120 Гц і максимально доступною роздільною здатністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.