Redmi K30S дебютує вже завтра: Snapdragon 865, LPDDR5, UFS 3.1 всього за $375

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Керівник Redmi підкреслив, що Redmi K30S, який буде представлений завтра, не тільки оснащений флагманської однокристальної системою Snapdragon 865. Він також отримав оперативну пам’ять LPDDR5, флеш-пам’ять UFS 3.1 і підтримку Wi-Fi 6.

Redmi K30S є першим смартфоном бренду, який отримає екран з частотою оновлення зображення 144 Гц. Крім того, Redmi K30S оснащений системою адаптивного регулювання частоти оновлення зображення, яка може мати 7 різних значень. Це дозволяє демонструвати максимально плавне зображення у всіх можливих сценаріях, при цьому економити заряд акумулятора. Крім того, Redmi K30S оснащений 64-мегапіксельною основною камерою і акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою 33-ватної зарядки. Це найбільший акумулятор в лінійці Redmi K30.

Лу Вейбінг (Lu Weibing), президент Xiaomi Group China і генеральний менеджер бренду Redmi, підсумував, заявивши, що Redmi K30S – унікальний флагман. Директор по новій продукції Xiaomi Ван Тенг Томас (Wang Teng Thomas) раніше повідомив, що Redmi K30S буде коштувати близько 375 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.