Перші тести продуктивності і автономності iPhone 12 вразили фанів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти і блогери, перші отримали в своє розпорядження iPhone 12 і iPhone 12 Pro, не тільки протестували їх камери, але також встигли оцінити продуктивність і автономність нових флагманів Apple. Ми зібрали перші враження різних видань.

Співробітники TechCrunch перевірили нові iPhone в бенчмарке Geekbench, отримавши приблизно 6650 балів в одноядерному тесті і близько 17 000 – в багатоядерному. Цікаво, що звичайний iPhone 12 з 4 ГБ оперативної пам’яті продемонстрував трохи кращі результати, ніж iPhone 12 Pro з 6 ГБ оперативної памяті.

Для порівняння, iPhone 11 Pro набирає в одноядерному і багатоядерному режимах близько 5477 і 13 743 балів відповідно. Зауважень до продуктивності смартфонів у журналістів не виникло. Що ж стосується автономності, то обидва апарати в середньому витримують близько 15 годин інтенсивного використання в день.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Своїми враженнями поділилися і співробітники видання The Verge. Точні цифри не називаються, але в огляді йдеться, що звичайний iPhone 12 працює трохи менше в порівнянні з iPhone 11. Правда, тестування проводилося з урахуванням використання мереж п’ятого покоління, які споживають багато енергії, так що з 4G ситуація може відрізнятися. Під час зйомки огляду на iPhone 12 Pro після приблизно 2,5 години включеного екрану залишилося тільки 18% заряду акумулятора. Весь цей час смартфон знаходився під великим навантаженням і часто підключався до 5G. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.