Інсайдер розкрив назву майбутньої лінійки OnePlus 9

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Минулий тиждень був багатий на новини про компанію OnePlus. Її покинув один із співзасновників Карл Пий, а на ринок вийшов смартфон OnePlus 8T. Але щоб не відбувалося з китайським виробником, за його стінами триває робота над створенням нової серії.

Реклама

Сьогодні інсайдер Макс Джмб ( Max J.), повідомив, що нова лінійка флагманських смартфонів OnePlus 9 отримала кодову назву Lemonade. Її реліз повинен відбутися в першій половині 2021 року, швидше за все, це станеться в березні-квітні.

Зараз про нові продукти OnePlus нічого не відомо. Все, про що ми можемо говорити – робота смартфонів OnePlus 9 і OnePlus 9 Pro буде заснована на чіпсеті Snapdragon 875, який офіційно представлять в кінці цього року (1-2 грудня).

Також користувачі можуть розраховувати на дисплеї з дуже тонкими рамками і частотою оновлення екрану 120 Гц.

Але більш детальну інформацію ми зможемо дізнатися, коли OnePlus офіційно представить нову лінійку смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоPhonearena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: