Названа “шокуюча” вартість топового Huawei Mate 40

Саме ця модель отримала пентакамеру

Названа
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Різні джерела навперебій повідомляють все нові і нові подробиці про смартфони Huawei Mate 40. На цей раз відомий інсайдер опублікував в Twitter живе фото тильньої панелі смартфона Mate 40 RS Porsche Design і вказав вартість цієї моделі.

Кришка демонструє дизайн, показаний сьогодні вранці на зображеннях чохлів – стовідсотковий збіг. Чохли приховували напис Porsche Design, нанесену на кришку. До слова, тильна панель не металева і не пластикова, а керамічна. Причому на фото продемонстрований чорний варіант, але буде також і білий.

А тепер головне – вартість. За даними інсайдера, Huawei попросить за Mate 40 RS Porsche Design 2000 євро. Такою ціною може позаздрити топовий iPhone новітньої лінійки. Але можна не сумніватися в тому, що як мінімум по частині камери Mate 40 RS Porsche Design точно виявиться кращим iPhone 12 Pro Max. До того ж ця ціна майже на 100 євро нижче ціни Mate 30 RS Porsche Design на старті продажів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, офіційна прем’єра смартфонів Huawei Mate 40 відбудеться 22 жовтня. Смартфони будуть побудовані на 5-нанометровій SoC Kirin 9000, отримають екрани OLED, швидку дротову (потужністю 66 Вт) і бездротову зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.