Samsung Galaxy S21 пройшов сертифікацію

Samsung Galaxy S21 пройшов сертифікацію

Якщо враховувати графік виходу флагманських пристроїв Samsung, то в цьому році південнокорейський виробник електроніки вже показав всю лінійку новинок. Тепер же в базі даних китайського регулятора 3С з’явилася інформація про майбутній флагман – моделі Galaxy S21, чий вихід відбудеться в 2021 році.

Модельний номер Galaxy S21 в базі 3C – SM-G9910. Судячи з опублікованої інформації, новинка отримає підтримку швидкої зарядки, причому відповідний 25-ватний блок живлення буде поставлятися разом з пристроєм. Виробляти новинку стане один із заводів Samsung Thai Nguyen, розташований у В’єтнамі.

Документація також розкриває ємність встановленого в Galaxy S21 акумулятора – 4000 мАг. Що стосується використовуваної платформи, то флагман отримає новітній процесор Qualcomm Snapdragon 875, офіційна презентація якого ще не відбулася.

Минулі інсайдерські звіти частково розкривали і характеристики топової моделі Samsung Galaxy S21 Ultra. Очікується, що новинка отримає 108-мегапіксельну основну камеру на базі сенсора Samsung HM2, а всього основний модуль буде включати відразу п’ять датчиків. Для флагмана будуть характерні просунуті можливості відеозйомки: до 240 кадрів в секунду в режимі 1080p, до 120 кадрів в секунду при виборі роздільній здатності 4K, а також запис 8K-відео з частотою 30 кадрів в секунду. Можлива ємність акумулятора Galaxy S21 Ultra складе 5000 мАч з підтримкою швидкої 65-ватної зарядки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.