Смартфони

iPhone 12: 10 головних змін в новому “Айфоні”

Share

13 жовтня відбудеться онлайн-презентація Apple, на якій буде представлено новий iPhone 12. Про 12-ту лінійку айфонів ми знаємо все, ну або майже все. Ми підібрали 10 найцікавіших або очікуваних фішок новинки.

  1. Це підтримка мереж п’ятого покоління . Оновлення дуже важливе для світу технологій, хоча все конкуренти 5G вже використовують в своїх флагманів. Ми в Україні цьому радіємо поки дуже стримано. У нас з впровадженням цього стандарту не все йде гладко.
  2. Нові розміри екранів. Адже ми очікуємо цілих 3 різних розміру смартфонів. Їх діагоналі будуть такими: 5,4 “, 6,1” і 6,7 “.
  3. Ряд моделей тепер буде складатися з чотирьох представників: iPhone 12 mini , iPhone 12 , iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max (детальніші огляди проці моделі у нас на сайті ).
  4. Ціни будуть дуже різними. За Міні-версію багато не попросиш. А базова версія повинна бути, як то кажуть, «в ринок». Ось за Pro версію можна і завищить ціну. Вартість всіх версій буде варіюватися від 30 000 до 60 000 гривень.
  5. У цьому поколінні “айфонів” у нас буде вибір процесора . Економте – користуйтеся усіченим чіпсетом B14, він не підтримує мережі 5G. А якщо збирали цілий рік на набір нових технологій, то отримуйте топ – A14 Bionic. З 5G і деякими додатковими фішками.                                                                               
  6. Про нові кольори теж уже відомо все. Чекаємо синій і помаранчевий. Ми б взяли другий варіант. Такі забарвлення вибрав Google для своїх Pixel. І вони виглядають дуже добре. Так що в вагоні метро колір апельсина в руках буде виглядати дуже ошатно. А ось сині смартфони зараз є у всіх виробників. Буде теж цікаво, але не ексклюзивно.
  7. Екран буде підтримувати оновлення картинки в 120 Гц. Звичайно, тільки в Pro Max. Але і не весь час роботи телефону, а тільки при програванні потрібного контенту. Тобто при відтворенні відео або в іграх. При звичайному використанні очікується 60 Гц. При постійних 120 батарея села б через 4-5 годин, так що це зроблено для вашої зручності.
  8. LiDAR буде в Pro-версії. Він уже є у нового iPad. Цей датчик глибини дозволить робити фотографії на новому рівні. Буде корисний при зйомках портретів, макро та інших знімків на невеликій відстані.
  9. Не буде зарядки в комплекті. Але не у всіх моделей. У найдорожчих в комплекті буде швидкий адаптер. А в бюджетних представників лінійки в комплекті не буде навіть стандартного в 1А. Так що економні залишаються без 5G і без зарядки в комплекті …
  10. Дизайн-код успадкований у останнього iPad Air і iPhone 5 … Виглядає красиво, але це не інновація в дизайні. Хоча особисто нам подобається.

А чого ви чекаєте найбільше в новому iPhone? Я щороку чекаю нормальний акумулятор, який не підведе взимку … Але і 2020-ий рік таких подарунків, мабуть, не зробить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024