Розкрито всі варіанти кольорів майбутнього iPhone 12

Як завжди, "молодші" моделі мають більш цікаві варіанти кольорів v

Розкрито всі варіанти кольорів майбутнього iPhone 12
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вже зовсім скоро, 13 жовтня 2020 року, відбудеться анонс нових смартфонів Apple – iPhone 12. Очікується, що частиною нової лінійки стануть відразу чотири смартфона. Саме всі варіанти їх кльорів і були розкриті напередодні презентації.

Популярний інтернет-інсайдер Роланд Квандт опублікував у своєму Twitter-акаунті пост, що розкриває цікаві подробиці про колірних варіаціях нових iPhone 12. Так, судячи з усього, найцікавішими з точки зору різноманітності виявляться “молодші” моделі: iPhone 12 і iPhone 12 mini. Вони будуть представлені в стандартних кольорах (золотий, “сірий космос” і сріблястий), а також в двох нових: синьому і зеленому. У свою чергу “старші” iPhone 12 Pro і 12 Pro Max будуть ще нудніше, ніж в цьому році – смартфони будуть випущені лише в кольорах золота, “сірого космосу” і в сріблястому варіанті.

Також інсайдер повідомив і варіанти пам’яті новинок, але тут без особливих сюрпризів: iPhone 12 і 12 mini отримають від 64 до 256 ГБ постійної пам’яті, а iPhone 12 Pro і 12 Pro Max від 128 до 512 ГБ пам’яті. Наскільки точними виявилися ці витоку, дізнаємося вже зовсім скоро – презентація нових iPhone 12 відбудеться на наступному тижні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.