iPhone 12: 10 головних змін в новому “Айфоні”

Докладний огляд найважливішого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

13 жовтня відбудеться онлайн-презентація Apple, на якій буде представлено новий iPhone 12. Про 12-ту лінійку айфонів ми знаємо все, ну або майже все. Ми підібрали 10 найцікавіших або очікуваних фішок новинки.

  1. Це підтримка мереж п’ятого покоління . Оновлення дуже важливе для світу технологій, хоча все конкуренти 5G вже використовують в своїх флагманів. Ми в Україні цьому радіємо поки дуже стримано. У нас з впровадженням цього стандарту не все йде гладко.
  2. Нові розміри екранів. Адже ми очікуємо цілих 3 різних розміру смартфонів. Їх діагоналі будуть такими: 5,4 “, 6,1” і 6,7 “.
  3. Ряд моделей тепер буде складатися з чотирьох представників: iPhone 12 mini , iPhone 12 , iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max (детальніші огляди проці моделі у нас на сайті ).
  4. Ціни будуть дуже різними. За Міні-версію багато не попросиш. А базова версія повинна бути, як то кажуть, «в ринок». Ось за Pro версію можна і завищить ціну. Вартість всіх версій буде варіюватися від 30 000 до 60 000 гривень.
  5. У цьому поколінні “айфонів” у нас буде вибір процесора . Економте – користуйтеся усіченим чіпсетом B14, він не підтримує мережі 5G. А якщо збирали цілий рік на набір нових технологій, то отримуйте топ – A14 Bionic. З 5G і деякими додатковими фішками.                                                                               
  6. Про нові кольори теж уже відомо все. Чекаємо синій і помаранчевий. Ми б взяли другий варіант. Такі забарвлення вибрав Google для своїх Pixel. І вони виглядають дуже добре. Так що в вагоні метро колір апельсина в руках буде виглядати дуже ошатно. А ось сині смартфони зараз є у всіх виробників. Буде теж цікаво, але не ексклюзивно.
  7. Екран буде підтримувати оновлення картинки в 120 Гц. Звичайно, тільки в Pro Max. Але і не весь час роботи телефону, а тільки при програванні потрібного контенту. Тобто при відтворенні відео або в іграх. При звичайному використанні очікується 60 Гц. При постійних 120 батарея села б через 4-5 годин, так що це зроблено для вашої зручності.
  8. LiDAR буде в Pro-версії. Він уже є у нового iPad. Цей датчик глибини дозволить робити фотографії на новому рівні. Буде корисний при зйомках портретів, макро та інших знімків на невеликій відстані.
  9. Не буде зарядки в комплекті. Але не у всіх моделей. У найдорожчих в комплекті буде швидкий адаптер. А в бюджетних представників лінійки в комплекті не буде навіть стандартного в 1А. Так що економні залишаються без 5G і без зарядки в комплекті …
  10. Дизайн-код успадкований у останнього iPad Air і iPhone 5 … Виглядає красиво, але це не інновація в дизайні. Хоча особисто нам подобається.

А чого ви чекаєте найбільше в новому iPhone? Я щороку чекаю нормальний акумулятор, який не підведе взимку … Але і 2020-ий рік таких подарунків, мабуть, не зробить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.