Apple планує зробити iPhone який неможливо подряпати

Apple хоче зробити iPhone стійким до подряпин
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже, що Apple всерйоз задумалася про надійність і довговічність своїх смартфонів iPhone. Нещодавно вона запатентувала самовідновлюється гнучкий дисплей для складних пристроїв, а тепер з’явилася інформація, що компанія подумує почати використовувати в своїх смартфонах надміцне діамантове покриття.

За статистикою, найчастішими ушкодженнями смартфонів виявляються розбиті екрани, за якими слідують подряпини на дисплеї і відмовили в роботі акумулятори. Аналітики підрахували: ймовірність того, що користувачі iPhone зашкодять свої телефони, в шість разів вище, ніж якщо апарат буде вкрадений або загублений. Більш того, в більшості своїй власники телефонів продовжують ними користуватися, навіть якщо екран тріснув, але працює, а в разі повної поломки частіше купують новий пристрій. 

Згідно нової інформації, Apple має намір зробити свої смартфони міцніше, почавши в майбутньому використовувати спеціальне алмазоподібне вуглецеве покриття поверх загартованого Gorilla Glass від Corning. Подробиць поки небагато, але інсайдери повідомляють, що принаймні три великі компанії вже створили системи для покриття Gorilla Glass і інших подібних стекол алмазоподібні плівками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи дозволить діамантове покриття знизити кількість розбитих iPhone, поки неясно. Також немає ніякої інформації, як це може відбитися на кінцевій вартості смартфонів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.