Vivo X50e 5G офіційно презентовано

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo офіційно презентувала новий середньобюджетний смартфон X50e 5G, який оснащений основною квадрокамрою, швидкою зарядкою 33W та чіпсетом Qualcomm Snapdragon 765G. Модель стала найдешевшою у модельному ряду X50 з підтримкою роботи в мережах п’ятого покоління. 

Смартфон оснащений AMOLED-дисплеєм з діагоналлю 6.44 дюйма та вбудованим сканером відбитків пальців. Панель покриває 103 проценти NTSC, у вирізі зверху є селфі-камера з роздільною здатністю 32 МП та апертурою f/2.0. На задній панелі є основна квадрокамера з головним сенсором на 48 МП, телефото на 13 МП, ультрашироким на 8 МП та макро на 2 МП. 

За роботу моделі відповідальний субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G, в парі з яким працює 8 ГБ оперативної пам’яті. Об’єм внутрішньої пам’яті в моделі складає 128 ГБ, його можна розширити за допомогою карти пам’яті формату microSD. За автономність смартфона відповідальний акумулятор об’ємом 4350 мАг, у якого є підтримка швидкої зарядки потужністю 33W. Також є мініджек 3.5 міліметра та NFC для безконтактної оплати. Модель почне продаватися з початку жовтня за ціною 480 доларів. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.