Фахівці розповіли, як в MIUI 12 включити темний режим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останнім часом користувачі андроїдів стали часто скаржитися на біль в очах, це відбувається через яскравість в телефоні. Однак не кожен знає, що такої проблеми можна уникнути і для цього є вихід. Деякі люблять перегортати стрічку вечорами, але яскравість екрану доставляє більше втоми очам, ніж задоволення від прочитаних статей або смішних картинок. Щоб економити батарею в телефоні і не напружувати очі, MIUI придумали темну тему.

Треба відзначити, що темна тема стала недавно актуальною серед користувачів телефонів. Практично кожен, хто хоче заощадити заряд на телефоні і позбутися від болю в очах, використовується таку функцію. Але як підключити цю функцію на Xiaomi?

Глобальний темний режим, що це?

Існує нова функція, яка називається глобальний темний режим, працює таке задоволення на андроїд десятого покоління. Якщо розглядати традиційні темні функції, то вони не впливають на всі складові телефону. Проте глобальна темний режим використовується для всього меню Андроїда, при цьому будь-який додаток і настройка буде працювати з такою темою, якщо її встановити. Користувачеві не доведеться постійно перемикати тему тоді, коли йому потрібно, адже один раз підключивши, вона буде працювати постійно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як глобальний режим буде активований, то всі програми на Андроїд працюватимуть з темною темою. Варто відзначити, що функція працює не тільки на програмах, які встановлено від Андроїда, але і сторонні програми теж будуть працювати в темному режимі.

Варто відзначити, що компанія Xiaomi встановила таке задоволення недавно і весь Андроїд з прошивкою 12 і новіше мають таку функцію. Також телефони з операційною системою Андроїд 10 даних розробників теж підтримують глобальний темний режим.

Включення глобального темного режиму на Андроїд Xiaomi
Якщо користувач має моделлю Xiaomi з оновленням MIUI 12 на базі Андроїд 10 і вище, то він зможе легко встановити цю функцію, виконавши деякі пункти.
Підключення функції глобальний темний режим:

  • Для початку потрібно зайти в меню налаштувань на Андроїд;
  • Потім вибрати розділ «Екран»;
  • Після чого натиснути на «Темний режим»;
  • У пункті будуть параметри і необхідно активувати функцію, щоб вона працювала. У розділі можна відзначити, в який час необхідно включати режим. Тому користувач самостійно зможе налаштувати роботу теми.

Варто зазначити, що такий режим застосовується навіть на популярні соціальні мережі, в яких деякі користувачі сидять практично цілодобово. Хтось по роботі постійно оформляє пости і робить це по ночах, деякі просто знаходять нових людей і спілкуються. При цьому кожен день, заходячи на платформи, у людини втомлюються очі. І щоб не погіршити стан, можна перейти на глобальний темний режим, щоб в зручному режимі користуватися функціями сайтів.

Але це не означає, що темна тема зможе вирішити проблему з очима повноцінно, тому необхідно обмежувати себе іноді. Очі повинні відпочивати, а соціальні мережі почекають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.