Названо найбільш очікувані смартфони цієї осені

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вересні щороку офіційно виходить безліч важливих смартфонів, в тому числі нові iPhone від Apple. І хоча дата запуску нових пристроїв Apple все ще не підтверджена, запуск багатьох інших смартфонів вже заплановано на цей місяць. Тут ви знайдете список очікуваних смартфонів, які з’являтьсянайближчим часом від основних виробників смартфонів.

Найочікуваніші смартфони осені 2020 року:

Серія Huawei Mate 40

Серія Huawei Mate 40 буде офіційно анонсована на спеціальному заході на початку жовтня. Huawei Mate 40 стане останньою серією смартфонів. оснащеною чіпсетом Kirin: Huawei більше не може виробляти свої чіпсети через заборону США. SoC, на якому заснована нова лінійка, буде Kirin 9000, який може бути доступний в обмежених кількостях, тому що партнерство між Huawei і TSMC (компанія, яка виробляє чіпсети Kirin) завершилась 15 вересня. Очікується, що серія Huawei Mate 40 включатиме смартфони з частотою оновлення 90 Гц, роздільна здатність до Quad HD + і діагоналі дисплея до 6,78 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple iPhone 12 серії

Apple до цих пір не оголосила точну дату запуску лінійки iPhone 12, яка точно стала найбільш очікуваною цієї осені, але, згідно з останніми чутками, вона вийде в жовтні, як очікується 15 числа, незважаючи на проблеми, пов’язані з Covid-19. В серію увійдуть як мінімум чотири моделі з різними діагоналями дисплея, в тому числі 5,4, 6,1 і 6,7 дюйма. Очікується, що високопродуктивні моделі будуть мати частоту оновлення 120 Гц і той же сканер LiDAR, що і останній iPad Pro. Це будуть перші iPhone 5G, що працюють на мобільній платформі Apple A14 виробництва TSMC.

Google Pixel 5 і 4a 5G

Після запуску Pixel 4a Google готується до запуску Google Pixel 4a 5G і Pixel 5. На відміну від попередніх років, цього року ми отримаємо телефони Pixel тільки середнього класу. Дійсно, Pixel 5, швидше за все, буде працювати на платформі Snapdragon 765G, як і Pixel 4a 5G. Обидва смартфони повинні отримати один і той же відділ камери, включаючи основний датчик Sony IMX363 з роздільною здатністю 12,2 Мп і надшироку камеру на 16 Мп. На передній панелі очікується дачтик Sony IMX355 з роздільною здатністю 8 МП, в той час як батарея повинна отримати ємність 4000 мАг на Google Pixel 5 і 3800 мАг на Pixel 4a 5G. Snapdragon 765G буде працювати в парі з 8 або 6 ГБ оперативної пам’яті в залежності від варіанту.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.